12 Eylül 2015 Cumartesi

2.öncelik Gıda Teknolojisi Öğretmenliği KPSS Atama Puanları

2.öncelik Gıda Teknolojisi  Öğretmenliği branşı ilk atama bazında 2010 yılından günümüze kadar olan atama taban puanları


Gıda Teknolojisi 2010 ARALIK DÖNEMİ KADROLU ATAMASI

Atama Taban Puanı 76,381

Atama Önceliği 2
Atama Kontenjanı 3


3 yorum:

  1. formasyonsuz gıda mühendisleri 2.öncelik olmamalı

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşlar aşağıdaki e mail adreslerine sorunumuz anlatalım duyarlı olalım
    medya adresleri:

    nbastudyo@ntv.com.tr

    yaldogan@posta.com.tr

    candas@posta.com.tr

    nedim.sener@posta.com.tr

    kbumin@yenisafak.com.tr

    halbayrak@yahoo.com

    ykaplan@yenisafak.com.tr

    hilal.kaplan@yenisafak.com.tr

    aakel@yenisafak.com.tr

    yaktay@yenisafak.com.tr

    tsinav@yenisafak.com.tr

    gozcan@yenisafak.com.tr

    t.alkan@zaman.com.tr

    ahmet.yavuz@zaman.com.tr

    a.aslan@zaman.com.tr

    g.ocakoglu@zaman.com.tr

    m.niyazi@zaman.com.tr

    t.akyol@milliyet.com.tr

    c.altan@bnet.net.tr

    m.asik@milliyet.com.tr

    fbila@milliyet.com.tr

    mabirand@e-kolay.net

    h.cemal@milliyet.com.tr

    aguclu@milliyet.com.tr

    skohen@milliyet.com.tr

    mmunir@milliyet.com.tr

    h.pulur@milliyet.com.tr

    dsazak@milliyet.com.tr

    mtezkan@milliyet.com.tr

    dhizlan@hurriyet.com.tr

    myy@hurriyet.com.tr

    fcekirge@hurriyet.com.tr

    vmunyar@hurriyet.com.tr

    ldemirci@hurriyet.com.tr

    skucuksahin@hurriyet.com.tr

    esaglam@hurriyet.com.tr

    skizilot@yaklasim.com

    rturan@hurriyet.com.tr

    rauftamer@posta.com.tr

    yelcester@gmail.com

    noyandogan@hurriyet.com.tr

    ldemirci@hurriyet.com.tr

    csemercioglu@hurriyet.com.tr

    guzinabla@hurriyet.com.tr

    nilfm@hurriyet.com.tr

    obasturk@hurriyet.com.tr

    tkiremitci@hurriyet.com.tr

    mehmet.akarca@atv.com.tr

    faruk.erdem@takvim.com.tr

    eguveloglu@takvim.com.tr

    YanıtlaSil
  3. 2.öncelik ve 1.öncelik farkı kaldırılmalıdr. formasyon hizmetiçi eğitim ile de verilebilr.

    YanıtlaSil

Katkıda bulunanlar